Omgeving Melderslo, Horst aan de Maas

Het is niet mogelijk om te reserveren! 

TE KOOP: CAMPING HET ENGELKE 

Voor meer informatie over de verkoop neem contact op met Twan Christiaens via:

Telefoon: +31 (0) 6 5163 2469


Noord-Limburg met zijn oogstrelende dorpjes, sprekende historie, vloeiend dialect en vrolijke folklore. Misschien wel één van de mooiste plekjes van het land. Het is hier vlak en u geniet er van prachtige bossen, gevarieerde akkers met rozen, asperges en blauwe bessen. Landweggetjes voeren u langs groene weilanden, de Maas, oude boerderijen en kruisen en kapellen. Karakteristieke dorpjes met elk hun eigen karakter bieden terrasjes om even bij te tanken.

De vele fietsroutes voeren u door typische dorpjes, langs de Maas door de Peel en Maasduinen. Met een kaart van de fietsknooppunten op zak kunt u eindeloos routes samenstellen zodat u het beste uit uw fietsvakantie kunt halen. Op de site van Liefde voor Limburg: www.liefdevoorlimburg.nl kun je eenvoudig zelf een fietsroute samenstellen.

Tijdens een wandeling in Noord Limburg kunt u in twee uur tijd wel vier verschillende landschappen doorkruisen! Dankzij de bossen, stuifduinen, akkers, broekbossen, beekdalen, Peellandschappen en Maasoevers is wandelen in de regio altijd afwisselend.

Rond Melderslo en Horst zijn veel wandelroutes uitgezet. Zo zijn er wandelroutes met een thema, speciale routes om te wandelen met kinderen en cultuurhistorische wandelingen beschikbaar. Verschillende wandelroutes doorkruisen de twee nationale parken de Maasduinen en de Groote Peel en mogen beslist niet overgeslagen worden!
Op de site van Liefde voor Limburg: www.liefdevoorlimburg.nl kun je eenvoudig zelf een wandelrouteroute samenstellen.

De camping ligt in een prachtig gebied. Maak lange tochten langs de Maas, rij door typisch Limburgse dorpjes, of breng een bezoek aan de bierbrouwerij van Hertog Jan in Arcen. Het Limburg van Peel, Maas en Maasduinen heeft voor elk wat wils. 
Ook het buitenland is niet ver weg. Prachtige toergebieden als de Eifel en de Ardennen liggen op een steenworp afstand.

 

Streekmuseum, Nationaal Asperge- en Champignonmuseum De Locht

Het Aardbeienland in Horst, een uniek park met eindeloos veel aardbeienplezier!

Kasteeltuinen Arcen: Pure vitamine voor je zintuigen!

Rozendorp Lottum

De paddestoelerij - Weten doet eten!

Speelpark in Tegelen

Dierentuin in Overloon

Attractiepark Toverland Sevenum

Subtropisch zwemparadijs in America

Thermaalbad Arcen - Lekker tot rust komen en ontspannen

Maasgaarden: toeristisch Noord-Limburg

Oorlogsmuseum Overloon: oorlog hoort in een museum!