Kamperen in Melderslo, Noord Limburg

Het is niet mogelijk om te reserveren! 

TE KOOP: CAMPING HET ENGELKE 

Voor meer informatie over de verkoop neem contact op met Twan Christiaens via:

Telefoon: +31 (0) 6 5163 2469


Camping-Café Het Engelke ligt fraai in de mooie omgeving van Melderslo in de gemeente Horst aan de Maas in de provincie Limburg. De ligging is ideaal aan diverse fiets-, wandel,- en motorroutes, dichtbij de bossen en een strandbad. Daarnaast zijn er verschillende toeristische mogelijkheden in de nabijheid (zie ook elders op de website). Het is een gezellige kleine camping met 29 ruime caravanplaatsen plus een extra kampeerveld en een aantal blokhutten en een bunkhouse.

De caravanplaatsen zijn ruim: 90 – 125 m2 en voorzien van 10 amp. electriciteit en u kunt kosteloos gebruik maken van wifi en de douches in ons verwarmd sanitair. Huisdieren zijn toegestaan.

We beschikken over 4 blokhutten (4-persoons) en een bunkhouse (12-persoons) die zeer basic ingericht zijn met stapelbedden. Onze camping biedt zowel voor jong en oud vele mogelijkheden. We hebben een zwembad (met hek met kinderslot) en een (eet-)café met biljart en dart en een overdekt terras.

De kinderen zullen zich ook niet snel vervelen: er is een speeltuin en er zijn o.a. gratis skelters beschikbaar maar ook een tafelvoetbal & tafeltennistafel. Voor kamperen met de tent en trekkershutten hebben we ook aantrekkelijke mogelijkheden, kijk verder op deze website of neem contact met ons op voor meer informatie!