Café

Download menukaart

Het is niet mogelijk om te reserveren! 

TE KOOP: CAMPING HET ENGELKE 

Voor meer informatie over de verkoop neem contact op met Twan Christiaens via:

Telefoon: +31 (0) 6 5163 2469


Camping - Café Het Engelke beschikt over een gezellige bar met een (overdekt & verwarmd) terras. Het is zowel binnen in het café als in de zomerdagen heerlijk buiten vertoeven waarbij we ook nog eens beschikken over een buitenbar en een zwembad.
Wat is er fijner om ontspannen een drankje of een hapje te kunnen doen terwijl de (klein)kinderen fijn kunnen spelen in bijvoorbeeld ons speeltuintje?

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk drankje, maar daarnaast ook voor een lekker hapje. We hebben een vaste kaart en regelmatig dagspecialiteiten. Ook kunt u bij ons terecht voor een BBQ of gourmetten.
Voor meer informatie en prijzen download hierboven de menukaart.

In het café organiseren wij regelmatig muziek (zie ook onze agenda) en zijn wij ook hét adres voor o.a. feesten en partijen.

De vermelde openingstijden kunnen bv. in het campingseizoen, met mooi weer en/of op afspraak natuurlijk uitgebreider zijn, neem daarvoor contact met ons op!
Wilt u ervan verzekerd zijn dat de keuken geopend is of betreft het een grotere groep, dan kunt u het beste vooraf reserveren via deze link of bel of mail ons even.